Головна Новини Політика зовнішня політика Обстановка в зоні ООС: бойовики обстріляли українські позиції 5 разів
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстановка в зоні ООС: бойовики обстріляли українські позиції 5 разів

В зоні ООС бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів

3 грудня 2019, 08:24 comments1732
Поділіться публікацією:
Обстановка в зоні ООС: бойовики обстріляли українські позиції 5 разів

За минулу добу в районі проведення Операції об'єднаних сил (ООС) противник відкрив вогонь по українських позиціях п'ять разів. Про це інформує прес-центр ООС.

Повідомляється, що збройно-окупаційні формування вели обстріл по позиціях сил ООС з різних гранатометів, стрілецької зброї, зокрема, застосовувалися великокаліберні кулемети. Так, чотири рази режим припинення вогню був порушений в районі розташування оперативно-тактичної групи "Схід": біля Павлополя, Старогнатівки, Лебединського та Авдіївки. Також бойовики відкрили вогонь у зоні локації українського підрозділу "Північ", а саме, поблизу Луганського.

На щастя, обстріли противника не призвели до втрат в лавах Збройних сил України. За повідомленням прес-центру ООС, сьогодні збройні формування Російської Федерації вогонь не відкривали.

Раніше "Коментарі" розповідали, що на Донбасі на мінах підірвалося двоє українських бійців, виконуючи бойові завдання. Пізніше в СБУ повідомили, що ними виявилися співробітники одного зі спецпідрозділів. Співчуття рідним загиблих також висловив президент України Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!