Головна Новини Політика зовнішня політика НАБУ нагрянуло з обшуками в ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ нагрянуло з обшуками в ДБР

НАБУ проводить обшуки в зв'язку з вимаганням закрити справи в ГБР

3 грудня 2019, 10:43 comments1975
Поділіться публікацією:
НАБУ нагрянуло з обшуками в ДБР

НАБУ проводить обшуки в зв'язку з можливими зловживаннями у Державному бюро розслідувань. Про це пише "Інтерфакс-Україна", посилаючись на свої джерела.

За інформацією джерела, обшуки проводяться за місцем роботи та проживанням колишнього начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Ігоря Щербини. Мова йде про можливе отримання неправомірної вигоди у розмірі $150 тис., половину з яких Щербина нібито отримав за закриття розслідуваної територіальним управлінням ДБР  кримінального провадження щодо комерційного підприємства. Також детективи НАБУ перевіряють причетність до цієї справи директора ДБР Романа Труби.

Коментуючи ситуацію, що склалася, президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці в Facebook закликав нардепів підтримати важливі поправки і в цілому щодо законопроекту № 2116 щодо вдосконалення роботи Державного бюро розслідувань.

Як повідомляло видання "Коментарі", в мережі з'явився запис розмови нібито між головою Державного бюро розслідувань Романом Трубою і керівником патронатної служби Олександром ДБР Удовиченко: вони нібито обговорюють обшуки проти інтересів олігарха Ігоря Коломойського щодо нафти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!