Головна Новини Політика зовнішня політика Кабмін затвердив заміну В'ятровичу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін затвердив заміну В'ятровичу

Новий глава УІНП є кандидатом філософських наук

4 грудня 2019, 15:04 comments1908
Поділіться публікацією:
Кабмін затвердив заміну В'ятровичу

Кабінет міністрів погодив на посаду керівника Українського інституту національної пам'яті кандидатуру Антона Дробовича, повідомив міністр культури Володимир Бородянський у своєму Telegram-каналі.

Новий глава УІНП працює доцентом кафедри культурології Національного педагогічного університету імені Драгоманова.

Дробович — кандидат філософських наук, магістр правознавства. Раніше він був експертом Інституту суспільно-економічних досліджень і керував освітніми програмами Голокосту Меморіального центру "Бабин Яр".

Відомо, що Дробович є "дослідником міфології і сучасних комунікацій, арт-критиком, членом правління Молодіжної асоціації релігієзнавців".

Раніше Дробович у коментарі "УП" заявив, що планує зробити політику Інституту нацпам'яті "більш виваженою і ліберальною". Він також висловив незгоду з деякими рішеннями попереднього керівника УІНП Володимира В'ятровича і його команди.

"Мені подобаються далеко не всі рішення і методи, якими вони діяли. Деякі речі хочеться переробити або завершити по-іншому", — сказав він.

Згідно декларації Дробовича про доходи за 2018 рік, його зарплата за основним місцем роботи склала 93 318 грн, а дохід від підприємницької діяльності — 357 393 грн. Готівкою Дробович зберігає 500 тис грн, а його дружина — 200 тис. грн. На банківському рахунку подружжя 5 тис. дол. США.

Дробовичу належить 33,34% квартири в Києві площею 51,65 кв. м. Його дружині належить третина квартири в Івано-Франківську площею 48,4 кв. м. Також новий глава УІНП володіє автомобілем Volkswagen Polo 2004 р. в.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 18 вересня Кабінет міністрів погодив звільнення Володимира В'ятровича з посади голови Українського інституту національної пам'яті (УІНП).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!