Головна Новини Політика зовнішня політика Україна розраховує на допомогу Швеції у відновленні Донбасу, - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна розраховує на допомогу Швеції у відновленні Донбасу, - Зеленський

Про відновлення інфраструктури Донбасу Зеленський говорив із прем'єр-міністром Швеції

4 грудня 2019, 15:43 comments1638
Поділіться публікацією:
Україна розраховує на допомогу Швеції у відновленні Донбасу, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський звернувся до прем’єр-міністра Королівства Швеція з питання підтримки відновлення інфраструктури Донбасу. Про це повідомляє Офіс президента, підбиваючи підсумки переговорів глави держави з прем’єр-міністром Швеції Стефаном Левеном.

За словами Зеленського, нашу країну та Швецію об'єднує тотожна оцінка викликів для європейської безпеки. Так, гарант подякував Швеції за незмінну думку щодо суверенітету та територіальної цілісності України. А також він вдячний за тверду позицію з приводу санкцій для Російської Федерації.

У свою чергу, прем’єр-міністр Швеції підкреслив, що їхня держава засуджує російську агресію на сході України та незаконну анексію Криму Росією. За словами Левена, Швеція дуже цінує зусилля України, які вона докладає для вирішення конфлікту на території Донбасу.

"Україна продемонструвала готовність до компромісу, і зараз настав час для Росії взяти відповідальність", – заявив Левен.

Також він підкреслив, що санкції для РФ обов’язково залишаться без змін і будуть діяти, доки не викорінять їхню причину – воєнні дії на сході України та анексія Кримського півострову.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Зеленський обговорив з прем’єр-міністром Швеції про що говоритиме з Путіним в Парижі в першу чергу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!