Головна Новини Політика зовнішня політика Незаконні обшуки СБУ в приймальнях нардепів від ОПЗЖ – це політична розправа і помста
commentss НОВИНИ Всі новини

Незаконні обшуки СБУ в приймальнях нардепів від ОПЗЖ – це політична розправа і помста

Співробітники Служби безпеки провели обшуки в будівлі, де знаходяться приймальні народних депутатів від партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука, Тараса Козака, Василя Німченка, Юрія Загороднього, Віктора Чорного та Олександра Колтуновича

4 грудня 2019, 18:30 comments1551
Поділіться публікацією:








Незаконні обшуки СБУ в приймальнях нардепів від ОПЗЖ – це політична розправа і помста

"Через кілька днів після порушення Державним бюро розслідувань кримінальної справи стосовно співробітників СБУ за фактами незаконного стеження за депутатами партії "Опозиційна платформа – За життя" та незаконного проведення оперативно-слідчих заходів щодо них, в будівлі, де знаходяться приймальні шести депутатів від цієї політичної сили був проведений обшук", – наголошується в заяві партії.

У ОПЗЖ відзначили, що офіційно обшуки проводилися по діяльності організації "Шторм", яка забезпечує охорону офісу та народних депутатів від партії.

У політичній силі заявили, що ці дії СБУ є розправою за послідовну політичну позицію щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

"Не викликає сумніву, що дії СБУ мають під собою виключно політичне підґрунтя. Влада використовує Службу безпеки України для переслідування народних депутатів за політичними мотивами, тим самим здійснюючи моральний терор щодо опозиції", – підкреслили в партії.


Нагадаємо, Держбюро розслідувань початоло розслідування у зв'язку з інформацією ЗМІ про те, що СБУ незаконно отримала вказівку стежити і збирати конфіденційну інформацію про народних депутатів від "Опозиційної платформи – За життя" і керівництво політичної сили.

Раніше народні депутати від ОПЗЖ неодноразово заявляли, що незаконні дії співробітників СБУ підпадають під ст. 14, 170, 182, 344, 356, 365, 371 КК України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!