Головна Новини Політика зовнішня політика Кортеж з 19 машин: переміщення Путіна по перекритих вулицях Парижа зняли на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Кортеж з 19 машин: переміщення Путіна по перекритих вулицях Парижа зняли на відео

Володимир Путін роз'їжджав по Парижу на лімузині російського виробництва

9 грудня 2019, 20:30 comments2763
Поділіться публікацією:
Кортеж з 19 машин: переміщення Путіна по перекритих вулицях Парижа зняли на відео

У Мережі з'явився відеозапис, автор якого відобразив переміщення кортежу президента РФ Володимира Путіна Парижем. Відповідний ролик опублікував на своїй сторінці в Facebook народний депутат України Олексій Гончаренко.

Судячи з запису, кортеж російського лідера рухався у супроводі численних французьких поліцейських на мотоциклах до Єлисейського палацу, де в ці хвилини вже проходить саміт лідерів України, Росії, Німеччини та Франції в "нормандському форматі". Примітно, що правоохоронці заздалегідь перекрили дорожній рух за маршрутом, яким скористався кортеж Путіна.

Також відзначимо, що кортеж російського президента складався, за меншою мірою, з 19 автомобілів — в тому числі мікроавтобуси, карета швидкої допомоги і навіть пожежна машина. Сам же Володимир Путін роз'їжджав  французькою столицею на лімузині Aurus російського виробництва.

Як зазначив сам автор відео, рух кортежу було призупинено через велосипедиста, який опинився на шляху прямування автомобілів. Лише після вимоги покинути проїжджу частину велосипедист поспіхом від'їхав убік.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі, через раптову затримку зустрічі наодинці президента Володимира Зеленського та канцлера Німеччини Ангели Меркель, графік саміту в Парижі кардинально переглянуто. Так, за попереднім розкладом, четверо лідерів "нормандського саміту" будуть спілкуватися в закритій залі протягом трьох годин, після чого повинні були провести спільну прес-конференцію для журналістів. Однак тепер, згідно внесених коригувань Єлисейським палацом, "нормандська зустріч" завершиться, після чого відбудеться перша зустріч тет-а-тет президентів Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Після необмежених за часом двосторонніх переговорів пройде вечеря на чотирьох лідерів, і тільки після нього учасники саміту вийдуть до преси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!