Головна Новини Політика зовнішня політика У Парижі проходить перша двостороння зустріч Зеленського і Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Парижі проходить перша двостороння зустріч Зеленського і Путіна

Президенти України і Росії раніше спілкувалися лише по телефону

9 грудня 2019, 21:22 comments2244
Поділіться публікацією:
У Парижі проходить перша двостороння зустріч Зеленського і Путіна

Перша двостороння зустріч президентів України Володимира Зеленського та Росії Володимира Путіна почалася у Парижі. Про це пише ТАСС.

Помічник президента РФ Юрій Ушаков повідомив, що згідно протоколом зустріч лідерів двох країн повинна тривати близько 45 хвилин, але розмова не обмежена тимчасовими рамками. Він зазначив, що головне – обговорити реалізацію мінських угод. У той же час Ушаков нічого не сказав про те, чи обговорюватимуть президенти газове питання.

Переговори між Володимиром Зеленським і Володимиром Путіним проходять після саміту в "нормандському форматі". Раніше президенти спілкувалися лише по телефону.

Раніше "Коментарі" писали, що на переговорах лідерів країн "нормандської четвірки", які проходять у Парижі, обговорюється підсумковий документ саміту. Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко також зазначив, що не може назвати пункти, які вже погодили, так як переговори проходять у закритому режимі. Тимошенко також розповів, що з президентом Володимиром Зеленським у переговорах беруть участь міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко, начальник Генштабу ЗСУ Руслан Хомчак, а також помічник Андрій Єрмак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!