Головна Новини Політика зовнішня політика Україна готується до візиту Зеленського в США, – Кулеба
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна готується до візиту Зеленського в США, – Кулеба

Дату візиту президента України до США поки не називають

13 грудня 2019, 23:59 comments1842
Поділіться публікацією:
Україна готується до візиту Зеленського в США, – Кулеба

Україна і США продовжують роботу над підготовкою візиту в Штати президента України Володимира Зеленського. Візит запланований у відповідь на запрошення президента США Дональда Трампа провести бесіду в Білому домі. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба, передає "Укрінформ".

Кулеба зазначив, що Трамп запросив Зеленського у Білий дім після виборів президента в Україні. Крім того, він підкреслив, що в США зберігають високий рівень підтримки нашої країни, про що свідчить прийнятий Палатою представників США законопроект про фінансування потреб на оборону, в якому передбачена допомога для України.

Раніше "Коментарі" писали, що комітет з питань судочинства Палати представників США (нижньої палати американського парламенту) проголосував за статті імпічменту американського президента Дональда Трампа. Підтримали звинувачення Дональда Трампа 23 члени профільного комітету, в той час як проти виступили 17 з них. Очікується, що голосування повного складу Палати представників відбудеться наступного тижня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!