Головна Новини Політика зовнішня політика "Використовують різну термінологію": у Кремлі заявили, що позиції Путіна і Зеленського багато в чому не збігаються
commentss НОВИНИ Всі новини

"Використовують різну термінологію": у Кремлі заявили, що позиції Путіна і Зеленського багато в чому не збігаються

Розмову між президентом України і лідером РФ перервав Макрон

15 грудня 2019, 12:35 comments1623
Поділіться публікацією:
"Використовують різну термінологію": у Кремлі заявили, що позиції Путіна і Зеленського багато в чому не збігаються

9 грудня в Парижі відбувся саміт лідерів "Нормандської четвірки", в рамках якого пройшла зустріч Зеленського і Путіна. Зі слів прес-секретаря лідера РФ Дмитра Пєскова, президенти України і Російської Федерації далекі від згоди з цілого ряду питань, і взагалі використовують різну термінологію. Про це повідомляє інформагентство "ТАСС".

Пєсков також розповів, що розмова віч-на-віч між політичними лідерами двох країн таки відбулася, але бесіда тривала 10-15 хвилин, поки їх не перервав Макрон.

"Розмову Зеленського і Путіна перервав Макрон, який наполягав на продовженні роботи в нормандському форматі", – розповів прес-секретар президента РФ.

Варто відзначити, що саміт лідерів "Нормандської четвірки" – України, Франції, Німеччини та Росії з приводу врегулювання ситуації на Донбасі відбувся вперше за 3 роки, і тривав близько восьми годин. За результатами переговорів сторони домовилися до кінця року погодити повне припинення вогню і обмін утримуваними особами у форматі "всіх на всіх", обговорили розширення мандата спостережної місії ОБСЄ і анонсували новий саміт "Нормандської четвірки" через чотири місяці.

Читайте також: напередодні "нормандського саміту" Володимир Зеленський пояснив, як вважає за потрібне спілкуватися з Владимиров Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!