Головна Новини Політика зовнішня політика Українська влада не готова до виходу Медведчука на міжнародний рівень, - Калініченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська влада не готова до виходу Медведчука на міжнародний рівень, - Калініченко

Політичний аналітик Олексій Калініченко вважає, що лідер ОПЗЖ Медведчук створив єдиний на сьогоднішній день майданчик для взаємодії парламентів чотирьох країн

21 грудня 2019, 16:46 comments1720
Поділіться публікацією:
Українська влада не готова до виходу Медведчука на міжнародний рівень, - Калініченко

Політичний аналітик Олексій Калініченко прокоментував новину про зустріч голови політради "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука з російським президентом Володимиром Путіним у Санкт-Петербурзі: подію він назвав "альтернативним центром політичних рішень в дії". Про це Калініченко написав на своїй сторінці у Facebook.

Віктор Медведчук у листопаді створив і очолив у Верховній Раді міжфракційне об'єднання "Міжпарламентський діалог в ім'я миру: Україна ‒ Росія ‒ Німеччина ‒ Франція", а тепер наповнює цей формат конкретними людьми і конкретними діями, пояснює Калініченко.

"Мова йде про міжфракційне об'єднання "Міжпарламентський діалог в ім'я миру: Україна ‒ Росія ‒ Німеччина ‒ Франція", яке Медведчук створив у листопаді. А тепер, як бачимо, почалася діяльність на міжнародному рівні – щодо наповненню цього формату конкретними людьми і конкретними діями", — написав він.

Калініченко підкреслив, що Володимир Путін підтримав ініціативу Віктора Медведчука: "Що стосується Росії, то і профільний комітет Держдуми, і Рада Федерації у той же день відгукнулися і офіційно заявили, що будуть працювати разом з Медведчуком".

"Сам голова політради ОПЗЖ повідомив, що найближчим часом до запропонованого їм формату приєднаються депутати з Франції та Німеччини. Хто саме це буде, ми дізнаємося в січні-лютому", — прогнозує політичний аналітик.

За думку Олексія Калініченка, Медведчук створив єдиний на сьогоднішній день майданчик для співпраці на рівні парламентів України, Росії, Франції та ФРН.

"Єдине депутатське об'єднання у Верховній Раді, яка виступає за мир на Донбасі, створив і очолив Медведчук. У влади такого майданчика немає, вони опинилися серед тих, хто відстає", — стверджує аналітик.

Калініченко вважає, що українська влада виявилася не готова до виходу Медведчука на рівень міжпарламентської співпраці.

"А до виходу Медведчука на міжнародний рівень українська влада на чолі з Зеленським і його бенефіціарами тим паче не готова", — заявив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!