Головна Новини Політика зовнішня політика Зустріч Медведчука з лідерами країн СНД у Санкт-Петербурзі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Медведчука з лідерами країн СНД у Санкт-Петербурзі: подробиці

Під час зустрічі у Санкт-Петербурзі лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук розповів про мету створення міжпарламентського діалогу

21 грудня 2019, 20:06 comments2140
Поділіться публікацією:
Зустріч Медведчука з лідерами країн СНД у Санкт-Петербурзі: подробиці

Вчора, 20 грудня, в Санкт-Петербурзі, Росія, відбулася зустріч голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" народного депутата Віктора Медведчука з президентом Росії Володимиром Путіним, а також лідерами країн СНД. Про це повідомляє "112 Україна".

Так, під час цього візиту Медведчук розповів Путіну про ідею організації міжпарламентського діалогу, який би сприяв миру між парламентами чотирьох країн — України, Росії, Німеччини та Франції.

Повідомляється, що зустріч відбулася до засідання Вищої Євразійської економічної ради у Санкт-Петербурзі. Крім того, там проходив саміт лідерів країн СНД. І під час неофіційної програми Медведчук зустрівся з главами держав, які брали участь у заході. Зокрема, там були присутні прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, президент Білорусі Олександр Лукашенко, перший президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв, президент Киргизії Сооронбай Жеенбеков і президент Молдови Ігор Додон.

Відомо, що після закінчення всіх заходів у Санкт-Петербурзі російський президент запросив учасників зустрічі відвідати історичну виставку на тему початку Другої світової війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!