Головна Новини Політика зовнішня політика Всі українці повинні повернутися додому: в СБУ прокоментували обмін полоненими
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі українці повинні повернутися додому: в СБУ прокоментували обмін полоненими

Глава СБУ подякував усім, хто брав участь в обміні полоненими

30 грудня 2019, 01:25 comments1600
Поділіться публікацією:
Всі українці повинні повернутися додому: в СБУ прокоментували обмін полоненими

Глава Служби безпеки України (СБУ) Іван Баканов подякував усім, хто був причетний до обміну полоненими 29 грудня 2019 року. Про це передає Інтерфакс-Україна.

"Україна не залишає в біді своїх співвітчизників. Спасибі всім, хто був залучений в процес обміну. У сьогоднішньому результаті — ваша велика заслуга. Знаю, яка відповідальність була покладена на ваші плечі і скільки кропіткої і непублічної роботи було зроблено", — заявив Баканов.

Він зазначив, що його відомство докладе максимум зусиль для того, щоб додому повернулися всі українці, які перебувають на території РФ і так званих "республік".

"Ми будемо працювати і далі — поки всі українці, які є полоненими РФ і квазіреспублик, не опиняться вдома. Саме в таких справах і проявляється реальний захист інтересів держави. Національні інтереси — це, насамперед, постійний захист і турбота про наших громадян, де б вони не знаходилися", — заявив глава СБУ.

Нагадаємо, в неділю, 29 грудня, на сході України відбувся обмін утримуваними особами між Україною та так званими "Л/ДНР".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!