Головна Новини Політика зовнішня політика Обстановка в зоні ООС: продовжуються обстріли
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстановка в зоні ООС: продовжуються обстріли

На Донбасі у зоні ООС противник вів обстріли із кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї

3 січня 2020, 08:24 comments1762
Поділіться публікацією:
Обстановка в зоні ООС: продовжуються обстріли

У районі проведення Операції об’єднаних сил (ООС) окупаційні формування продовжують порушувати режим припинення вогню. Так, за добу 2 січня на Донбасі бойовики вчинили чотири обстріли у напрямку локацій українських військових. Таку інформацію повідомляє прес-центр ООС у ранковому добовому зведенні.

Противник вів вогонь із різних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Зокрема два рази режим тиші бойовики порушили неподалік Новотроїцького та Миколаївки (зона розташування підрозділу об’єднаних сил "Схід"). І ще два обстріли прийшлися на Оріхове та Новолуганське (район відповідальності групування "Північ"). На щастя, жоден український військовик вчора не зазнав травмувань.

Сьогодні, 3 січня, противник також проявляв вогневу активність: обстріл зафіксували поблизу Новолуганського. Втрат з українського боку немає.

Нагадаємо, у прес-центрі ООС звітували про кількість загиблих та поранених серед окупантів за минулий рік. Так, з боку так званих "Л\ДНР" загинуло 619 людей, а отримали поранення і травми – 939.

Раніше "Коментарі" писали, що у перший день нового року на Донбасі вчинив самогубство український захисник Юрій Сергеєв, який мав позивний "Гудвін".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!