Головна Новини Політика зовнішня політика Джонсон запропонував допомогу в розробці нової ядерної угоди між США і Іраном
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон запропонував допомогу в розробці нової ядерної угоди між США і Іраном

Прем'єр-міністр Британії переконаний, що угоду від 2015 року необхідно скасувати

14 січня 2020, 14:47 comments1370
Поділіться публікацією:
Джонсон запропонував допомогу в розробці нової ядерної угоди між США і Іраном

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон закликав президента Дональда Трампа укласти нову ядерну угоду з Іраном. Про це глава уряду Британії заявив в інтерв'ю західному виданню ВВС.

Так, на його думку, потрібно гарантовано заблокувати ядерну програму Ірану — Лондон разом з союзниками може допомогти в розробці нової угоди.

"Якщо ми збираємося остаточно позбутися від минулого угоди, підписаної в 2015 році , давайте замінимо її угодою Трампа ... Це було б чудово", — зазначив Борис Джонсон.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Європейський союз звернувся до влади Ірану з вимогою не ухилятися від виконання умов ядерного контракту.

"Ми закликаємо Іран не робити подальших кроків, що підривають ядерну угоду, зупинити і повернути назад всі види діяльності, які не сумісні з його зобов'язаннями у межах СВПД, в тому числі і виробництво збагаченого урану понад обумовлені в угоді лімітів. Докладаються величезні зусилля для збереження СВПД, яке, як ми вже казали, являє собою дуже важливу угоду для регіону і за його межами", — зазначено у стенограмі виступу співробітника зовнішньополітичного відомства ЄС Майї Косьянчич.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!