Головна Новини Політика зовнішня політика В Україні відкрито впровадження через незаконне слідкування за екс-послом Йованович
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відкрито впровадження через незаконне слідкування за екс-послом Йованович

Міністерство внутрішніх справ України повідомило про ймовірність незаконного стеження за екс-послом США Марі Йованович через електронні пристрої

16 січня 2020, 15:31 comments1947
Поділіться публікацією:
В Україні відкрито впровадження через незаконне слідкування за екс-послом Йованович

За колишнім послом США в Україні Марі Йованович могло вестися незаконне стеження та збір інформації, що порушує недоторканність приватного життя людини. Про це йдеться у заяві Міністерства внутрішніх справ України у відповідь на опубліковані матеріали слідчими Палати представників США.


Нагадаємо, що 14 січня комітет з розвідки Палати представників заявив, що на замовлення США відбувалося втручання у роботу Йованович, а саме, стежка через електронні гаджети. В Україні підкреслюють, що не втручатимуться у внутрішньополітичні справи штатів, однак оприлюднений факт є порушенням й вітчизняного законодавства, а також Віденської конвенції про дипломатичні зносини.

Національна поліція України розпочала кримінальні провадження за фактами порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції та незаконного збирання, зберігання, використання конфіденційної інформації про особу, що порушує недоторканність приватного життя (ст. 163, 182 ККУ).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп заявив, що Йованович відмовилася повісити його портрет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!