Головна Новини Політика зовнішня політика «Зеленський в Давосі шукає "папіка", а не інвесторів», - Білецький розкритикував виступ президента на форумі
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зеленський в Давосі шукає "папіка", а не інвесторів», - Білецький розкритикував виступ президента на форумі

Лідер "Нацпорпуса" Андрій Білецький впевнений, що риторика президента Володимир Зеленський про "недолюбленість" і "недоінвестованість" доречна в інстаграмі, але не на міжнародних форумах

23 січня 2020, 20:09 comments3641
Поділіться публікацією:
«Зеленський в Давосі шукає "папіка", а не інвесторів», - Білецький розкритикував виступ президента на форумі

Лідер політичної партії "Національний Корпус" Андрій Білецький розкритикував виступ президента України Володимира Зеленського на міжнародному економічному форумі в Давосі. На думку політика, глава української держави шукав не ідеї чи інвесторів, а лише тих, хто дасть нашій країні грошей. Про це Білецький написав у своєму Твіттері та у блозі на сторінках видання "Українська правда".

"Україна – "недолюблена" і "недоінвестована". Фройд би плакав, якби слухав виступ президента України в Давосі. З німим подивом завжди спостерігав за українським ажіотажем навколо форуму, на якому великий бізнес і великі політики великих країн щорічно обговорюють великі справи. В цьому році Зеленському вдалося максимально точно сформулювати відповідь на питання, що там робить Україна: шукає спонсора. Не ідеї, не інвесторів, не контакти. А того, хто дасть грошей і вирішувати все за нас", — написав Андрій Білецький.

На думку глави "Нацкорпуса", поведінка Зеленського в Давосі не відповідала поведінці лідера. Мовляв, риторика про "недолюбленість" і "недоінвестованість" доречна в інстаграмі, але не на міжнародних форумах.

"Президент все ще багатомільйонної країни, на жаль, сприймає свою державу як об'єкт, якому терміново потрібен "папік". Він бігає між Росією і США в пошуках того, на кого б перекласти відповідальність за рішення", — пише Білецький.

Політик вважає, що Україна потребує лідерів, які візьмуть відповідальність і будуть знати, що робити з клубком проблем, які залишили після себе попередні подібні "шукачі господаря".

Слід зазначити, що виступ Володимира Зеленського на форумі в Давосі також розкритикував український експерт з управління репутацією Борис Тізенгаузен. Він заявив, що промова президента насправді зашкодила репутації України, адже Зеленський презентував її "сірою зоною", де інвестори не можуть розраховувати на захист прав і не можуть бути в безпеці. До того ж, Зеленський не зміг запропонувати потенційним інвесторам і партнерам нічого конкретного, — вважає експерт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!