Головна Новини Політика зовнішня політика Медведчук запустив у Сенаті Франції парламентський вимір «нормандського формату»,- Фомін
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук запустив у Сенаті Франції парламентський вимір «нормандського формату»,- Фомін

Голова політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук у Сенаті Франції дав старт парламентському виміру «нормандського формату» за участі представників обох палат парламенту Франції

24 січня 2020, 15:47 comments1701
Поділіться публікацією:
Медведчук запустив у Сенаті Франції парламентський вимір «нормандського формату»,- Фомін

"Медведчук в Парижі разом з французькими сенаторами і депутатами національних зборів проводить зустріч "в нормандському форматі". У сенсі, тільки що в Люксембурском палаці запустили парламентський вимір "нормандського формату" за участю Франції", — написав політичний оглядач Олександр Фомін.

Експерт нагадав, що президент Росії Володимир Путін підтримав ініціативу Віктора Медведчука об'єднати депутатів парламентів країн "нормандської четвірки" (Україна, РФ, Німеччина, Франція) для спільної роботи над реалізацією Мінських угод і встановлення миру в Україні.

За словами Фоміна, Медведчук замість українського керівництва займається політикою країни.

"Поки "зелені квн-щики" розважають серйозних дядьків у Давосі, за фактом Медведчук почав операцію "Примушення до Мінська". "Зеленим" приготуватися — для них настають спекотні часи. Той час, коли вони могли безкарно вішати свою локшину і нічого не робити, пройшов", — підсумував політичний оглядач.

Нагадаємо, в листопаді 2019 року голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук ініціював створення депутатського об'єднання "Міжпарламентський діалог в ім'я миру: Україна ‒ Росія ‒ Німеччина ‒ Франція", яке очолив. Вже 20 грудня Володимир Путін публічно підтримав цю ідею, яка стала парламентським виміром "нормандського формату"

Після цього Медведчук зустрівся з головою Державної Думи Росії В'ячеславом Володіним. Спікер російського парламенту підтримав реалізацію Мінських угод в рамках "нормандського формату".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!