Головна Новини Політика зовнішня політика Бойовики знову не пустили спостерігачів ОБСЄ - штаб ООС
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики знову не пустили спостерігачів ОБСЄ - штаб ООС

Представникам місії ОБСЄ бойовики не дали перетнути блокпост, тоді як там проїжджали цивільні авто

25 січня 2020, 16:47 comments1912
Поділіться публікацією:
Бойовики знову не пустили спостерігачів ОБСЄ - штаб ООС

У районі проведення Операції об’єднаних сил (ООС) вкотре зафіксували випадок, як окупанти блокують роботу спостерігачів ОБСЄ. Про це інформує прес-центр ООС.

Так,  повідомляється про обмеження свободи пересування патрулів СММ ОБСЄ біля ділянок розведення сил та засобів зі сторони збройних формувань Російської Федерації. Такий факт був зафіксований у звіті місії 24 січня.

"На блокпості приблизно за 3 км північніше ділянки розведення сил та засобів в районі населеного пункту Петрівське представники збройних формувань Російської Федерації знову заборонили патрулю Місії проїзд на південь у напрямку до цього населеного пункту, в результаті чого спостерігачі не мали можливості провести моніторинг району та дістатися до камери СММ", — йдеться у повідомленні.

При цьому, цивільні автомобілі в той самий час вільно перетинали блокпост в обох напрямках. У прес-центрі ООС наголошують, що подібні дії тривають четвертий день поспіль, а робиться це вірогідно для того, щоб приховати діяльність збройних формувань Російської Федерації та порушення Мінських домовленостей.

Слід додати, що сьогодні поблизу лінії зіткнення знову був порушений режим тиші через ворожі обстріли. Противник вів вогонь неподалік Павлополя, Катеринівки, Пісків, через що був поранений один український захисник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти розповіли про шанси України щодо перегляду "Мінська".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!