Головна Новини Політика зовнішня політика Дії Медведчука допомагають "нормандскому формату", - Долгачов
commentss НОВИНИ Всі новини

Дії Медведчука допомагають "нормандскому формату", - Долгачов

Мирний план голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука підтримали в Німеччині і Франції

3 лютого 2020, 12:37 comments1406
Поділіться публікацією:
Дії Медведчука допомагають "нормандскому формату", - Долгачов

Закордонні візити президента Зеленського викликали неоднозначну реакцію суспільства. Про це на сайті "Кореспондент" пише журналіст Едуард Долгачов.

У своєму блозі Долгачов звернув увагу, що представник України в Мінській контактної групи Олексій Резніков запропонував змінити Мінські угоди. "У зв'язку з цим виникло закономірне питання — це особиста "художня самодіяльність" Рєзнікова або офіційна точка зору "зеленої влади"? – запитує журналіст.

Тим часом, значущі миротворчі ініціативи виходять від української опозиції, пише Долгачов.

"Зокрема, і в Берліні, і в Парижі європейські парламентарії підтримали мирний план голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука", — навів автор аргумент.

Долгачов зазначає, що зустрічі Віктора Медведчука в Сенаті Франції, а потім в Бундестазі ФРН пройшли в атмосфері взаєморозуміння. За словами Долгачева, це "надзвичайно важливо", тому що "пояснюватися можна тоді, коли взаєморозуміння вже є".

"У даному ж випадку, це означає, що є серйозні підстави і величезна надія, що в Україні запанує мир. А адже саме миру і чекають більшість простих українців і серед виборців Зеленського таких більшість, адже у його передвиборних обіцянках слово "мир" було ключовим. Тому що ті, хто за війну — вони голосували за Порошенка, Тимошенко, Гриценка, Вакарчука, Ляшко", — пояснює автор.

Долгачов звернув увагу, що перед початком зустрічі в Німеччині Віктор Медведчук і член Бундестагу Роббі Шлунд поклали квіти до меморіалу радянським воїнам у Берліні.

"Простий людський жест, здавалося б, а насправді український і німецький парламентарії показали, що поважають і шанують подвиг мільйонів радянських солдатів, які захистили  світ від нацизму", — звернув увагу журналіст.

Долгачов нагадує, що, за словами Віктора Медведчука, наступна зустріч "Міжпарламентського діалогу в ім'я світу: Україна – Росія – Німеччина — Франція" пройде в Держдумі Російської Федерації, а після цього в Страсбурзі відбудеться загальна зустріч делегацій всіх чотирьох парламентів, які беруть участь у "парламентському вимірі "нормандського формату".

"Як бачимо, Медведчук проводить серйозну роботу на допомогу Зеленському, Путіну, Макрону і Меркель для наступної зустрічі в "нормандському форматі", — зробив висновок журналіст Едуард Долгачов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!