Головна Новини Політика зовнішня політика Нардеп від "Слуги народу" Дмитрієва прийшла в Раду в одязі за 70 тисяч гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від "Слуги народу" Дмитрієва прийшла в Раду в одязі за 70 тисяч гривень

Депутат від "Слуги народу" Оксана Дмитрієва одягається не по фінансам: її зарплата вдвічі менше вартості її одягу

6 лютого 2020, 08:51 comments7997
Поділіться публікацією:
 Нардеп від "Слуги народу" Дмитрієва прийшла в Раду в одязі за 70 тисяч гривень

Депутат від "Слуги народу" Оксана Дмитрієва засвітилася в стінах Верховної Ради в дорогому вбранні. Загальна ціна її одягу складає майже 70 тисяч гривень, що майже вдвічі перевищує зарплати депутатів. Про це на своїй сторінці в Facebbok написала журналістка Ганна Стешенко.

Журналістка додала, що Дмитрієва за освітою – лікар і є діючим членом громадської спілки "Стоматологи України". Тому, ймовірно, може дозволити собі такі бренди.

"Хоч і зарплата нардепа без "депутатських" сьогодні в середньому становить 40 тисяч гривень. Але питання полягає в іншому: навіщо таке одягати в публічне місце? У злиденній країні, де пенсіонерки отримують 2 тисячі гривень в місяць", — обурюється Стешенко.

Як повідомляло видання "Коментарі", На засіданні Верховної Ради журналісти "засікли" народного депутата Сергія Рудика, самовисуванця по виборчому округу №198 у Черкаській області, в годиннику Rolex вартістю 200тисяч гривень.

Так, годинник Rolex _Archive Cellini Danaos XL відноситься до класу "люкс", є водонепроникним, має розмір корпусу 38 мм, виконаний в жовтому золоті, а також має ручний завод і ремінець зі шкіри алігатора із вставками із золота. Коштує таке задоволення більше 8 тисяч доларів. За такі ж гроші можна купити автомобіль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!