Головна Новини Політика зовнішня політика Коронавірус на лайнері Diamond Princess та партзбори демократів в США: дайджест нічних новин
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус на лайнері Diamond Princess та партзбори демократів в США: дайджест нічних новин

На круїзному лайнері в Японії зросла кількість хворих коронавірусом, Ізраїль продовжує атакувати Сирію, а в США пройшли перші збори демократів

7 лютого 2020, 07:01 comments2375
Поділіться публікацією:
Коронавірус на лайнері Diamond Princess та партзбори демократів в США: дайджест нічних новин

В Японії на круїзному лайнері зростає кількість хворих коронавірусом

На круїзному лайнері Diamond Princess, що знаходиться на карантині біля берегів японської Йокогами, виявили ще 41 випадок зараження коронавірусом 2019-nCoV.

Загальна кількість заражених коронавірусом на кораблі досягло 61 людини. Громадянство нових інфікованих на даний момент не уточнюється.

Ізраїль вдарив по Сирії під час посадки літака з пасажирами

Ізраїльські винищувачі F-16 завдали удари ракетами "повітря-земля" у передмістях Дамаска. В цей час на посадку заходив лайнер Airbus-320 з Тегерана. У результаті через обстріл  йому довелося сісти на російській авіабазі Хмеймим.

Перші підсумки перших партзборів демократів у США

Підведені підсумки перших зборів активістів Демократичної партії США, що пройшли в штаті Айова. Переможцем став колишній мер міста Саут-Бенд Піт Буттеджадж.

Буттеджадж отримав 26,2% голосів партійних активістів. На другому місці йде сенатор від Вермонта Берні Сандерс з 26,1%, на третьому — сенатор від Массачусетсу Елізабет Уоррен, у неї 18% голосів. Четвертим став колишній віце-президент США Джозеф Байден (15,8%), замкнула п'ятірку сенатор від Міннесоти Емі Клобушар (12,3%).

Жертвами ударів по Ідлібу стали 15 осіб

Жертвами атак авіації режиму Башара Асада і ВКС Росії в Ідлибській зоні деескалації протягом дня стали 15 мирних жителів. Нальоти російських військових літаків забрали життя 8 мирних жителів.

За даними Управління цивільної оборони ("Білі каски"), в результаті обстрілу сухопутних військ і авіації дамаського режиму загинули 7 цивільних осіб. Загони сил цивільної оборони продовжують проводити розбір завалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!