Головна Новини Політика зовнішня політика Азаров скупив елітні особняки на Рубльовці
commentss НОВИНИ Всі новини

Азаров скупив елітні особняки на Рубльовці

Сім'я Азаров і колишній прем'єр скуповують елітну нерухомість на Рубльовці в Підмосков'ї

7 лютого 2020, 13:58 comments3802
Поділіться публікацією:
Азаров скупив елітні особняки на Рубльовці

Сім'я колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова, який втік в Росію після Майдану, придбала ряд земель і маєтків на Рубльовці під Москвою. Про це йдеться у журналістському розслідуванні порталу proekt.media.

З січня 2015 року сам Азаров почав орендувати територію оздоровчого комплексу на Рубльовці на 0,50 га землі. Поки невідомо, чи платить він оренду.

У той же час дружина Азарова у 2014 році придбала ділянку площею 0,15 га з будинком 1,1 тис. кв. м по сусідству. Аналогічні за площею ділянку і будинок коштують понад 370 млн руб. Нерухомістю в елітному російському містечку володіє і невістка екс-прем'єра. Ділянку такої ж площі з маєтком у Жуковському зараз продається за 1,2 млрд руб.

Як повідомляло видання "Коментарі", керівник Офісу президента України Андрій Богдан у 2013 році брав участь у переговорах тодішнього прем'єр-міністра Миколи Азарова з керівництвом Росії про відмову від асоціації з Євросоюзом.

Як повідомляється, про участь Богдана в переговорах, що проходили в Санкт-Петербурзі, свідчать дані про перетин ним російського кордону, а також робочий документ з складом української делегації, де фігурує його прізвище.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!