Головна Новини Політика зовнішня політика Пристайко засумнівався, що черговий "норманд" відбудеться в квітні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пристайко засумнівався, що черговий "норманд" відбудеться в квітні

Глава МЗС Вадим Пристайко зазначив, що ніякої підготовки до нормандської зустрічі, яка повинна вже розпочатися, він не спостерігає

10 лютого 2020, 21:57 comments1722
Поділіться публікацією:
Пристайко засумнівався, що черговий "норманд" відбудеться в квітні

Глава міністерства закордонних справ Вадим Пристайко сумнівається в тому, що чергова зустріч у нормандському форматі пройде в квітні, як це було анонсовано. Про це сам він заявив під час візиту до Італії, передає агентство "РБК-Україна".

Так, за словами Пристайко, до попереднього "норманду", який пройшов 9 грудня в Парижі, почали підготовку за шість місяців, зараз же такої роботи не проводиться і близько.

"Тепер у нас залишилося два місяці, і я не бачу ніякої підготовки. Можливо, це буде набагато швидше, ніж в минулий раз, і, можливо, ми доб'ємося набагато більшого прогресу. Вибачте, але я в цьому сумніваюся", — зазначив глава українського МЗС.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні минулого нормандської зустрічі глава МЗС Вадим Пристайко зазначив головні "червоні лінії", які не повинен переступати президент України Володимир Зеленський при зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним.

"Наша головна червона лінія, від якої не відступимо ні на один міліметр, — міжнародно визнаний державний кордон України", — підкреслив тоді Пристайко, що дає підстави вважати, що майбутня зустріч глав нормандського формату матиме ті ж принципи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!