Головна Новини Політика зовнішня політика "Крах МАУ": Іран запросив секретаря РНБО для спільного слідства
commentss НОВИНИ Всі новини

"Крах МАУ": Іран запросив секретаря РНБО для спільного слідства

Іранська сторона визнає необхідність участі української сторони для об'єктивного розслідування катастрофи літака

10 лютого 2020, 22:51 comments1551
Поділіться публікацією:
"Крах МАУ": Іран запросив секретаря РНБО для спільного слідства

Секретар Верховної ради нацбезпеки Ірану Алі Шамхані запросив секретаря Ради нацбезпеки і оборони України Олексія Данилова приїхати до Ірану для розслідування катастрофи збитого літака МАУ під час проходження по рейсу "Тегеран-Київ". Про це передає іранське видання IRNA.

Під час сьогоднішньої телефонної розмови Шамхані висловив співчуття українському колезі у зв'язку з трагічним випадком, в результаті якого загинули всі члени екіпажу з України і закликав приєднатися до обговорення проблеми їхнього неупередженого розслідування авіакатастрофи.

"Іран рішуче налаштований відновити співпрацю з українськими чиновниками, щоб визначити причини і обставини ракетного пострілу, ми переконані, що технічні оцінки катастрофи зможуть допомогти завершити справу в" експертної та неполітичної "атмосфері", — уклав іранський дипломат.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава ісламської республіки направив лист через міністра свого уряду президентові Володимиру Зеленському в зв'язку з трагічним крахом пасажирського літака української авіакомпанії МАУ над Тегераном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!