Головна Новини Політика зовнішня політика "До Криму потрібно пустити воду заради поступок по Донбасу", - Арахамія
commentss НОВИНИ Всі новини

"До Криму потрібно пустити воду заради поступок по Донбасу", - Арахамія

Глава фракції "Слуга народу" готовий повернути в Крим воду з України, якщо це дасть переваги в переговорах з Путіним по Донбасу

11 лютого 2020, 22:45 comments3532
Поділіться публікацією:
"До Криму потрібно пустити воду заради поступок по Донбасу", - Арахамія

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що готовий повернути в анексувати Російською Федерацією прісну воду з Дніпра, якщо це стане достатнім компромісом для вирішення збройного конфлікту на Донбасі. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на телеефір каналу "Прямий".

Так, згідно з переконання Арахамія, в кінцевому підсумку воду в Криму будуть використовувати для пиття і гігієнічних потреб такі ж українці, як і на материковій Україні.

"Якщо дати воду в Криму, але мати велику якусь перевагу в переговорах по Донбасу, моя особиста позиція, буду це вважати достатнім компромісом. Я б на таке пішов, тому що в Криму, так чи інакше, водою будуть користуватися громадяни України" , — зазначив політик.

Відзначимо, що перекриття Північно-Кримки каналу для подачі прісної води на анексувати півострів був здійснений в 2014 році, з тих пір в Криму існує гострий дефіцит водопостачання, що особливо позначається в сільському господарстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава кримських татар і народний депутат Верховної Ради Мустафа Джемілєв заявив, що кримчани не повинні чекати поблажок з поверненням питної води з України, поки півострів знаходиться під фактичним керівництвом Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!