Головна Новини Політика зовнішня політика Політолог: Захід згоден на рокіровку – Медведчук замінить Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог: Захід згоден на рокіровку – Медведчук замінить Зеленського

На думку політолога Анатолія Уріди, один з лідерів ОПЗЖ Віктор Медведчук збирається «піднімати з руїн українську економіку за рахунок російської»

17 лютого 2020, 14:50 comments7512
Поділіться публікацією:
Політолог: Захід згоден на рокіровку – Медведчук замінить Зеленського

Політолог Анатолій Урсіда у своїй статті пише, що чем більше помиляється команда нинішньої влади, тим більше активізується в українських засобах масової інформації опозиція.

"В Україні відбувається зрощування медійного та політичного співтовариства. При цьому абсолютно очевидно, що, до наприклад, телеведучі експертами в галузі політології або енергетики не є. Однак виставляють свою думку як експертну, таким чином знижуючи рівень аналізу і дискусії в цілому, — говорить політолог. — До чого призведе цей процес в недалекому майбутньому? До трансляції узгодженої абсолютно єдиної інформації із заздалегідь визначеним політичним підтекстом".

Урсіда передбачає, що колективний Захід дав добро на використання "запасної скриньки Держдепу" – колишніх регіоналів і комуністів усіх мастей, яких зібрав політик Віктор Медведчук у своїй "Опозиційній платформі – За життя". Саме ці політики, на думку політолога, зараз активно беруть участь у зазначеному вище "зрощенні", що призведе до рокіровки.

"Після передачі всіх ласих економічних шматків України під контроль Заходу дійний уряд, на чолі з Гончаруком, буде, м'яко кажучи, дуже непопулярним. Партія Порошенка може до влади і не прийти. А ось "опозиціонери" мають гарні шанси. До того ж, вони досить ефективно дурять власне населення, говорячи про те, що є хороший план налагодження відносин з Росією і підняття економіки", – підкреслює Урсіда.

Автор вважає, що Медведчук збирається "піднімати з руїн українську економіку за рахунок російської".

"Заходу це більш ніж підходить. Європейці й американці вже ставлять своїх українських клевретів на самоокупність", – говорить політолог.

"Заковика в тому, що спочатку існували три сторони, які сперечалися про те, хто повинен інвестувати гроші на відновлення економіки України: США, Росія і Євросоюз в особах Франції та Німеччини. Штати відразу послали всіх в пішу еротичну подорож, давши зрозуміти, що вкладатися в Україну не мають наміру", – підкреслює політолог.

Урсіда робить акцент на тому, що умовою можливої політичної рокіровки є те, що фінансування відновлення економіки України ляже на Росію. А вона у цьому, вважає політолог, зацікавлена.

Раніше "Коментарі" написали, що експерти оцінили ймовірність "обміну" послами між Україною і Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!