Головна Новини Політика зовнішня політика Голова Тернопільської ОДА подав у відставку через «уханьських» українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Тернопільської ОДА подав у відставку через «уханьських» українців

Ігор Сопель пішов із займаної посади у зв'язку з ситуацією, яка склалася після повернення українців з Уханя

22 лютого 2020, 15:30 comments3373
Поділіться публікацією:
Голова Тернопільської ОДА подав у відставку через «уханьських» українців

Президент Володимир Зеленський прийняв відставку голови Тернопільської ОДА Ігоря Сопеля у зв'язку з ситуацією, що виникла в області через повернення українців з Китаю, про це повідомляє прес-служба президента

"У зв'язку з ситуацією, що виникла у Тернопільській області через евакуації з Китаю громадян України, і незадовільною роботою облдержадміністрації щодо інформування населення про епідеміологічну безпеки президент України прийняв заяву Ігоря Сопеля про відставку з займаної посади за власним бажанням", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Китаї чоловік, який вилікувався від коронавіруса виявився заражений повторно, він підхопив вірус в провінції Сичуань.

У хворого в столиці Сичуані Ченду виявили позитивний результат тесту на вірус під час регулярного обстеження через 10 днів після виписки з лікарні.

Також ми писали про те, що інкубаційний період коронавіруса може бути довше двох тижнів Повідомляється, що у 70-річного жителя Китаю симптоми захворювання з'явилися тільки через 27 днів після зараження. Чоловік на прізвище 24 січня повернувся в Шэньнунцзя, на північно-заході Хубей, зі східної частини Эчжоу, де він був у тісному контакті зі своєю інфікованої сестрою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!