Головна Новини Політика зовнішня політика Глава "Укренерго" подав у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава "Укренерго" подав у відставку

Ковальчук не поділяє поточну політику в галузі

26 лютого 2020, 10:25 comments1506
Поділіться публікацією:
Глава "Укренерго" подав у відставку

Виконуючий обов'язки глави Укренерго Всеволод Ковальчук оголосив про свою відставку. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook в середу, 26 лютого.

За словами Ковальчука, він вже сьогодні складе обов'язки глави Укренерго.

"Із сьогоднішнього дня я припиняю виконувати обов'язки голови правління Укренерго. Це було непросте для мене рішення, до якого я йшов кілька місяців", — написав він.

Ковальчук заявив, що не поділяє поточну політику в галузі, а особливо політизацію економічних процесів на ринку електроенергетики.

"Блокування діяльності стратегічних підприємств, порушення букви і духу міжнародних зобов'язань, бездіяльність, популізм і адміністративний тиск я зневажаю і вважаю для себе неприйнятним працювати в подібних умовах", — зазначив він.

 

Також він стверджує, що протягом тривалого часу робота Укренерго блокується "діями або бездіяльністю" Міненерго, аж до того, що компанія була змушена захищати свої інтереси в судовому порядку.

"Наглядова рада НЕК Укренерго згідно зі своїми винятковими повноваженнями минулого тижня розглянула моє звернення і прийняла рішення про припинення моїх обов'язків голови правління компанії", — резюмував Ковальчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!