Головна Новини Політика зовнішня політика Росії і Україні треба говорити прямо, – політичний експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Росії і Україні треба говорити прямо, – політичний експерт

На думку політичного експерта Дмитра Дризе, якщо президент Володимир Зеленський продовжить діяти в тому ж дусі щодо Росії, Кремль буде мати справу лише з Віктором Медведчуком

26 лютого 2020, 14:34 comments1856
Поділіться публікацією:
Росії і Україні треба говорити прямо, – політичний експерт

Президент України Володимир Зеленський останнім часом поводиться не так, як повинен вести себе політик, який хоче домовитися з Росією. У Кремлі все більше надій покладають на переговори з головою Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктором Медведчуком. Таку думку озвучив політичний оглядач "Коммерсант FM" Дмитро Дризе.

"Владислав Сурков пішов у відставку з посади помічника президента РФ, Україною він більше не займається. Офіційно тепер займається Україною Дмитро Козак. З української сторони його партнером стане новий глава Офісу президента Зеленського Андрій Єрмак", – нагадує експерт.

Дризе каже, що відставка Андрія Богдана, який вважається людиною Коломойського, була позитивно сприйнята в Кремлі.

"Примітно, що і сам Володимир Зеленський останнім часом вів себе не як політик, який хоче домовитися з Росією. Всі його виступи були більше схожі на бажання спровокувати партнера. Відповідь з Кремля не змусила себе чекати. Звідти прийшов сигнал, що якщо так далі піде, будемо мати справу виключно з Віктором Медведчуком", – зазначив політичний оглядач.

Також аналітик переконаний, що Україні і Росії необхідно спілкуватися безпосередньо, без оглядки на реакцію Заходу.

"Шансів, звичайно, небагато, але деяке перезавантаження наявне. Головне – перестати сподіватися на Захід. Росії і Україні потрібно самим говорити прямо", – підсумував оглядач "Комерсанта" Дмитро Дризе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!