Головна Новини Політика зовнішня політика У Китаї вилікували майже половину хворих на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї вилікували майже половину хворих на коронавірус

Померли в результаті коронавіруса 3,57% тих, хто заразився

29 лютого 2020, 15:31 comments2189
Поділіться публікацією:
У Китаї вилікували майже половину хворих на коронавірус

Більше 49% хворих коронавірусом в материковому Китаї вже одужали. Про це свідчать дані регіональних комітетів з питань охорони здоров'я, передає ТАСС.

В даний час середній показник одужання по регіонах становить 78%, а ще 10 днів тому цей показник дорівнював 43%. При цьому в Тибетському автономному районі і провінції Цинхай одужали всі, хто заразився коронавірусом. У провінції Ганьсу і Нінся-Хуейському автономному районі на північному заході Китаю показники одужання складають 93% і 90% відповідно.

Гірше всього склалася ситуація в провінції Хубей, де був головний осередок захворювання. Там кількість хворих збільшилася ще на 28% з 19 лютого, а одужали близько 43% від загальної кількості хворих. Цей регіон також лідирує по смертності від коронавірусу — 2727 людей (4,11%). За останню добу в 26 регіонах Китаю з 31 смертельних випадків від коронавірусу не зафіксовано. В інших провінціях померло по 1-2 людини, але в провінції Хубей померло 45 осіб.

"У всіх регіонах останнім часом число виписаних з лікарень перевищує число щодоби виявлених інфікованих. Боротьба з вірусом на поточному етапі продемонструвала свою ефективність", — заявив представник Державного комітету з питань гігієни і охорони здоров'я Китаю Мі Фен.

За словами чиновника, Китаю важливо координувати дії з іншими країнами, в яких кількість хворих швидко зростає.

Зазначимо, станом на ранок 29 лютого у світі було зафіксовано 85 174 випадків зараження коронавірусом (у тому числі в материковому Китаї — 79 389). Жертвами захворювання стали 2923 людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!