Головна Новини Політика зовнішня політика Представники партії «ОПЗЖ» у Москві представили план врегулювання ситуації на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Представники партії «ОПЗЖ» у Москві представили план врегулювання ситуації на Донбасі

Представники партії «Опозиційна платформа – За життя» наполягають на проведенні зустрічі депутатів України, Росії, Франції, Німеччини

10 березня 2020, 22:34 comments2455
Поділіться публікацією:
Представники партії «ОПЗЖ» у Москві представили план врегулювання ситуації на Донбасі

Сьогодні, 10 березня, в Москві відбулася зустріч делегації партії "Опозиційна платформа – За життя" з депутатами Державної Думи РФ, головною темою якої стало питання врегулювання ситуації на сході України, а також виконання Мінських угод.

Українські парламентарії представили російським колегам проект "Парламентський вимір "нормандського формату", який передбачає проведення зустрічі депутатів України, Росії, Франції, Німеччини.

Від української сторони на зустрічі були присутні депутати від партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук, Вадим Рабинович, Тарас Козак, Олександр Колтунович, Ренат Кузьмін і Тетяна Плачкова.

picture

Віктор Медведчук зазначив, що "наступна зустріч повинна бути зустріччю чотирьох делегацій парламентів – України, Росії, Німеччини, Франції". "Ми намітили також рішення, пов'язані зі створенням робочої групи з підготовки та процедурних питань і підготовці програми та порядку діяльності, яка буде спрямована і може сприяти реалізації Мінських угод, а значить, встановленню миру на Донбасі, встановленню миру в Україні", – сказав Віктор Медведчук.

picture

Нагадаємо, 12 листопада 2019 року у Верховній Раді було створено міжфракційне депутатське об'єднання "Міжпарламентський діалог в ім'я світу: Україна – Росія – Німеччина – Франція", який очолив Віктор Медведчук. Політик презентував "Парламентський вимір "нормандського формату в Сенаті Франції для депутатів обох палат французького парламенту. 28 січня представив проект у Німеччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!