Головна Новини Політика зовнішня політика «Збіг»: у Кабміні прокоментували рішення виділити 10 млн грн Албанії під час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

«Збіг»: у Кабміні прокоментували рішення виділити 10 млн грн Албанії під час пандемії

У Кабміні пояснили рішення виділити кошти на гуманітарну допомогу Албанії під час пандемії, яке обурило українців

15 квітня 2020, 15:56 comments2431
Поділіться публікацією:
«Збіг»: у Кабміні прокоментували рішення виділити 10 млн грн Албанії під час пандемії

Україна планує виділити гуманітарну допомогу Албанії, що минулого року постраждала від землетрусу, таке рішення було прийнято раніше і збіглося з труднощами через карантин. Про це заявили в Кабміні.

Так, під час сьогоднішнього засідання Кабінету міністрів України нардеп від "Євросолідарності" Олексій Гончаренко запитав главу уряду про виділення коштів для допомоги Албанії. Мовляв, чи є сенс у такому рішенні, коли наша країна сама просить про допомогу світ під час пандемії коронавірусу. На питання відповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. За його словами, рішення ухвалено для завершення процедури виділення гуманітарної допомоги.

"Просто так співпало", — сказав Кулеба.

Міністр вважає, що не можна розпочату справу в сфері міжнародних відношень не доводити до кінця. Але зазначив, що МЗС, безумовно, має переконатися, що насамперед задоволені українські потреби.

Нагадаємо, Україна виділить 10 млн грн на гуманітарну допомогу Албанії. Відповідне розпорядження оприлюднено на сайті Кабінету міністрів України. Виділення коштів наприкінці січня ініціював президент Володимир Зеленський, щоби допомогти Албанії через масштабний землетрус, що стався в країні минулого року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!