Головна Новини Політика зовнішня політика У Держдепартаменті зрозуміли, що Медведчук — головний супротивник США в Україні, — Скидан
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдепартаменті зрозуміли, що Медведчук — головний супротивник США в Україні, — Скидан

Заяви Джорджа Кента посилили скандал з бiолабораторiями Пентагону

8 травня 2020, 21:20 comments2105
Поділіться публікацією:
У Держдепартаменті зрозуміли, що Медведчук — головний супротивник США в Україні, — Скидан

Помічник заступника держсекретаря США Джордж Кент назвав інформацію про американськi біолабораторії фейком, фактично звинувативши у брехні посольство США. Про це написала у Facebook медіа-менеджер Олена Скидан.

"За версією Держдепартаменту, герой дня — Віктор Медведчук. Самі сказали! Джордж Кент, який один час у статусі в. о. керував посольством США в Києві, вибухнув цілою тирадою на тему "Медведчук розганяє російські фейки про біолабораторії США", — написала вона.

Олена Скидан пояснює, що "такою своєю заявою один з вищих чинів Держдепартаменту, а Кент у нас помічник заступника Майкла Помпео, тільки погіршив ситуацію".

"Тому що раніше наявність біолабораторій Пентагону офіційно визнало посольство США. Посольство ще й розмістило на офіційному сайті список біолабораторій Пентагону", — пояснила вона.

На підтвердження своїх слів Скидан призвела посилання на сайт посольства США, де перераховуються американські біолабораторії в Україні. Олена Скидан пише, що після заяви Джорджа Кента стає незрозуміло, кому вірити — Держдепартаменту чи посольству США.

"А тепер зі слів Джорджа Кента виходить, що посольство США розганяє фейки. І ось тепер незрозуміло, кому вірити? Якщо посольству США, то вони визнали, що біолабораторії є. Якщо одному з вищих чинів Держдепартаменту, то біолабораторій немає", — пояснила вона суть проблеми.

"Ми ж знаємо, що такі поважні люди завжди говорять тільки правду. Колишній глава Держдепартаменту Колін Пауелл — знайшов, а потім втратив біологічну зброю в Іраку — тому яскравий приклад...", — Скидан нагадала скандал, коли з'ясувалося, що звинувачення Пауелла на адресу Іраку виявилися неправдою.

Олена Скидан констатувала: в Держдепартаменті прийшли до висновку, що головним опонентом США є Віктор Медведчук, який і стоїть за гучним скандалом з військовими бiолабораторiями Пентагону на території незалежної України.

"А насправді, думаю, цю тираду треба розуміти так. По-перше, у Держдепі вважають саме Медведчука головним винуватцем скандалу з бiолабораторiями Пентагону. Нагадаю, що скандал вийшов на міжнародний рівень, тому що МЗС КНР офіційно "пред'явив" американцям за біолабораторії і зажадав їх закрити. По-друге, в Білому домі усвідомили, що саме він сьогодні — головний супротивник США в Україні. Та він і не приховує", — констатувала медіа-менеджер Олена Скидан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!