Головна Новини Політика зовнішня політика Атака на офіс Медведчука показала, що ми живемо як при Порошенко, - Калініченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака на офіс Медведчука показала, що ми живемо як при Порошенко, - Калініченко

Політичний аналітик відреагував на напад на офіс голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука і порівняв Зеленського з Порошенком

25 травня 2020, 13:04 comments1588
Поділіться публікацією:
Атака на офіс Медведчука показала, що ми живемо як при Порошенко, - Калініченко

Безчинства вуличних угруповань дали привід порівняти Зеленського з Порошенком. Політичний аналітик Олексій Калініченко в колонці сайту "Кореспондент" прокоментував напад радикалів на штаб-квартиру одного з лідерів опозиції Віктора Медведчука в Києві. "Фаєри, вибухи, маски. Чого ми не бачили? За п'ять років правління Порошенко ми на це надивилися. Потім згадуєш, що Порошенко вже рік як немає на Банковій. І ми вже нібито рік як "живемо по-новому", — написав він.

Калініченко назвав символічним той факт, що напад відбувся всього через кілька днів після підсумкової прес-конференції президента Зеленського.

"Символічно, що всього кілька днів тому відбулася підсумкова прес-конференція Володимира Зеленського, на якій він щосили транслював меседж "Я відрізняюся від Порошенка".

Калініченко аналізує, що змінилося в країні з приходом Зеленського.

"Якщо при Порошенка було ні війни, ні миру", то при Зеленском загострення за загостренням. З початку травня, як заявила спецпредставник ОБСЄ в Мінську Хайді Грау, сплеск числа обстрілів, двоє вбитих і 17 поранених серед мирних жителів", — зазначає експерт.

Далі Калініченко порівнює Порошенко і Зеленського по таким пунктам, як комунальні тарифи, статус російської мови, боротьба з корупцією – і приходить до висновку, що не змінилося нічого. У своєму матеріалі він також зазначає, що обіцяні посадки корупціонерів так і не відбулися.

"Для повноти картини не вистачало тільки вуличного свавілля. Але й трьох діб не минуло (після прес-конференції Зеленського, — Ред.), як ми знову побачили маски, фаєри і вибухи. Тому ось такі безчинства вуличних угруповань наочно показують, що помінялися особи на Банковій, але насправді ми живемо в часи Порошенко. І якщо зараз влада не відреагує по всій строгості, то остаточно розпишеться в тому, що Зеленський – це просто Порошенко 2.0", — резумує політичний аналітик Олексій Калініченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!