Головна Новини Політика президент Зеленський попередив нову Раду, що буде готовий розпустити її через рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський попередив нову Раду, що буде готовий розпустити її через рік

Президент щасливий, що скоро з'явиться Уряд

29 серпня 2019, 17:06 comments2517
Поділіться публікацією:
Зеленський попередив нову Раду, що буде готовий розпустити її через рік

Президент Володимир Зеленський виступив перед Верховною Радою 9-го скликання з посланням.

"Я вітаю Верховну Раду України 9-го скликання зі вступом до повноважень та початком роботи... Я дуже радий, що у нас з'явився парламент, який дійсно готовий працювати. Не займатись популізмом, не завалювати важливі рішення тисячами безглуздих поправок, а втілювати реальні реформи, яких втомилися вже чекати громадяни України і весь цивілізований світ. Я щасливий, що найближчим часом з'явиться дієздатний та ефективний уряд", — сказав він.

Голова держави зазначив, що рівень довіри до нового парламенту величезний.

"Отже, рівень відповідальності ще більший. Перед вами цілий ряд викликів та завдань. Це і впровадження народовладдя, і довгоочікуване зняття депутатської недоторканості, і закон про імпічмент, і дієва реформа правоохоронних органів та судової системи, продовження реформ децентралізації та євроінтеграції. Це лібералізація економіки, створення потужного інвестиційного магніту для залучення іноземних інвестицій, побудова цифрової держави в смартфоні", — додав він.

Серед завдань нової Ради Зеленський назвав подолання рейдерства та контрабанди, здобуття реальної енергетичної незалежності, досягнення енергоефективності та вирішення проблем з тарифами, розбудову промисловості, аграрного сектору, покращення медицини та освіти, відродження української науки і зміцнення національної безпеки і оборони, завершення війни на Донбасі і "повернення анексованого Російською Федерацією Криму".

Президент також заявив, що у нової Верховної Ради є шанс потрапити в історію, як парламент, де не було бійок та кнопкодавства.

"Або ви війдете в історію як парламент, який працював найменше. Один рік. Фактично це наш випробувальний термін. Повірте, я вже знаю — розпускати Верховну Раду не так страшно", — сказав Зеленський, висловивши сподівання, що цього не станеться. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!