Головна Новини Політика президент Зеленський півтори години обговорював телефоном з президентом Франції Макроном саміт G7 і ситуацію на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський півтори години обговорював телефоном з президентом Франції Макроном саміт G7 і ситуацію на Донбасі

Основною темою телефонної розмови двох президентів стали результати зустрічі "великої сімки"

30 серпня 2019, 13:29 comments3150
Поділіться публікацією:
Зеленський півтори години обговорював  телефоном з президентом Франції Макроном саміт G7 і ситуацію на Донбасі

Телефонна розмова президента України Володимира Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном, яка відбулася ввечері 29 серпня, тривала півтори години.

Як зазначається у повідомленні, було обговорено результати саміту "Групи семи", який відбувся 24-26 серпня в р. Біарріц (Франція).

Володимир Зеленський "привітав позицію учасників саміту щодо неможливості повернення Росії до цього міжнародного майданчика в умовах війни на Донбасі і російської окупації Криму", йдеться в повідомленні. При цьому президент України висловив стурбованість у зв'язку з недавнім обговоренням президентами Франції і США намірів запросити Росію на наступний саміт "Сімки" в Сполучених Штатах в 2020 році.

Президент України також поінформував французького колегу про  ситуацію на Донбасі. Зі свого боку Макрон підтвердив намір провести зустріч у нормандському форматі найближчим часом, відзначили в прес-службі.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент Франції Еммануель Макрон в ході телефонної бесіди ввечері 29 серпня з президентом України Володимиром Зеленським привітав його з обранням нового Кабміну, також президенти обговорили майбутню зустріч у нормандському форматі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!