Головна Новини Політика президент Реакція президента Зеленського на питання про тиск на NewsOne дуже дивна, - медіаексперт
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція президента Зеленського на питання про тиск на NewsOne дуже дивна, - медіаексперт

Під час візиту в Рівне президент Зеленський почав виправдовуватися у відповідь на питання, чи можна закривати телеканал за висловлювання його гостей, вважає медіаексперт Лариса Дроздова

11 вересня 2019, 13:26 comments2254
Поділіться публікацією:
Реакція президента Зеленського на питання про тиск на NewsOne дуже дивна, - медіаексперт

Дроздова зазначає, що поведінка Зеленського виглядала так, ніби він виправдовується, хоча журналіст ні в чому не звинувачувала владу, а просто поцікавилася, як він ставиться до ситуації, коли у телеканалу відбирають ліцензію за висловлювання гостей студії.

"По-перше, складається враження, що Президент виправдовується. Якби Володимир Олександрович дійсно дав команду відібрати ліцензію у NewsOne, така поведінка було б зрозумілою. Але ж, за його словами, він за свободу слова", — звертає увагу медіаексперт на невідповідність у поведінці глави держави.

"По-друге, на цілком конкретне питання, коли влада відбирає ліцензію в опозиційного телеканалу, глава держави видав кілька загальних фраз у стилі "За все хороше, проти всього поганого", згадав, що у нього п'ятірка з арифметики, але нічого конкретного не сказав щодо ситуації з тиском на NewsOne", — зазначила медіаексперт.

Тим часом, пише Дроздова, у Верховній Раді фракції "Слуга народу" і "Голос" запропонували створити слідчу комісію, яка буде розслідувати обставини зміни форми власності – але чомусь тільки у відношенні 3 телеканалів. "І знову – "абсолютно випадково" — це були ті самі NewsOne, 112 і ZIK", — конкретизувала вона.

"Тобто, резюмую, дуже дивна реакція Президента Зеленського. На пряме питання він не дав жодної відповіді, а замість цього почав виправдовуватися", — зазначає Лариса Дроздова.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!