Головна Новини Політика президент Зеленському закинули "застереження по Фрейду", - медіа-менеджер
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленському закинули "застереження по Фрейду", - медіа-менеджер

Зеленський публічно «спалився», коли його запитали про Ньюзван, - Олена Скидан

12 вересня 2019, 12:32 comments1897
Поділіться публікацією:
Зеленському закинули "застереження по Фрейду", - медіа-менеджер

Виправдання Зеленського у відповідь на невинне запитання про ситуацію навколо телеканалу Ньюзван – це обмовка по Фрейду. Таку думку написала у себе в Facebook медіа-менеджер Олена Скидан.

Олена Скидан зазначила, що Зеленський почав виправдовуватися у відповідь на запитання журналістки.

"Ви помітили, як Зеленський "спалився", коли відповідав на питання про атаку на NewsOne? Напевно, це і називається обмовка за Фрейдом. – написала Скидан.

"Прямий ефір з Рівного. Журналістка запитує президента про ситуацію з каналом NewsOne: "чи Варто закривати за те, що люди говорять на каналі?"

А у відповідь Зеленський видає "Я ніколи не ховав у своєму житті жодного каналу. Якщо можна, я особисто за свободу слова", — процитувала вона відповідь президента.

Скидан зазначила, що журналіст просто попросила прокоментувати, чи можна закривати телеканал за висловлювання гостей — а Зеленський у відповідь почав виправдовуватися і говорити, що особисто він не закрив жодного телеканалу.

"Стоп! Це було б нормальне виправдання, якби журналіст пред'явив Зеленському за те, що влада через Нацраду тисне опозиційний канал і намагається відібрати ліцензію. Але ж Зеленського просто попросили прокоментувати, чи можна вважати таку ситуацію нормальною. Особисто йому журналіст не висувала жодних претензій", — розклала медіа-менеджер ситуацію "по поличках".

За словами Скидан, ми вже не вперше бачимо, "що як тільки звучить питання "не за сценарієм", то Зеленський "проколюється" і видає себе.

Як у цій історії, коли на безневинне запитання Зеленський класично "спалився" і видав те, що у нього на умі".

"Фрейд в таких випадках сказав би, що президент мимоволі видав, що на Банковій насправді обговорюють  NewsOne. Навіщо виправдовуватися, якщо не винен?" — вказала медіа-менеджер на нелогічність у поведінці Зеленського.

"А тим часом в Раді "слуги народу" разом з "Голосом" збираються створити слідчу комісію, щоб законодавча гілка теж брала участь в атаці на NewsOne та інші опозиційні канали. Зеленський теж не в курсі?", — саркастично резюмувала медіа-менеджер Олена Скидан.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!