Головна Новини Політика президент До Києва прибула президент Словаччини Зузана Чапутова
commentss НОВИНИ Всі новини

До Києва прибула президент Словаччини Зузана Чапутова

Зараз проходить її зустріч із Володимиром Зеленським у Маріїнському палаці

16 вересня 2019, 12:55 comments3140
Поділіться публікацією:








До Києва прибула президент Словаччини Зузана Чапутова

Президент України Володимир Зеленський розпочав зустріч із Президентом Словацької Республіки Зузаною Чапутовою, яка знаходиться в Україні з офіційним візитом. Про це повідомляється на офіційному сайті українського президента.

Офіційна церемонія зустрічі відбулася у дворі Маріїнського палацу в Києві. Володимир Зеленський привітав Зузану Чапутову з обранням на посаду Президента Словаччини, яке відбулося в червні цього року.

Глави держав оглянули стрій почесної варти, також прозвучали державні гімни України та Словаччини.

Після представлення делегацій двох країн і проходження воїнів почесної варти урочистим маршем почалася офіційна зустріч глав двох держав. Важливо відзначити, що ні на сайті президента України, ні президента Словаччини не вказані теми, які будуть обговорюватися ними на поточній зустрічі.


Відзначимо, що з моменту призначення Чапутовой на посаду президента країни, вона вже встигла провести ряд міжнародних візитів, зокрема, з такими президентами як  Еммануель Макрон, Ангела Меркель і Анджей Дуда.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомило про резонансне заяву глави Офісу президента Андрія Богдана, згідно з якою нібито в партії "Слуга народу" знаходяться  психічно нездорові народні депутати.

"Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, у кожного з нас є фобії, і у вас, і у мене. Ні еталона психічно здорової людини. Хтось себе почуває твариною — що ми можемо зробити", — заявив Богдан в інтерв'ю виданню "ВВС".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!