Головна Новини Політика президент У Зеленського анонсували житлову програму для переселенців-учасників АТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського анонсували житлову програму для переселенців-учасників АТО

Програма була погоджена на зустрічі Зеленського з громадськими

18 вересня 2019, 19:58 comments2437
Поділіться публікацією:
У Зеленського анонсували житлову програму для переселенців-учасників АТО

Голова громадського руху учасників АТО і тимчасово переселених українців з території ОРДЛО В'ячеслав Серпокрилов повідомив, що сьогодні відбулася зустріч з президентом України Володимиром Зеленським, в ході якої було прийнято рішення про розробку та презентації програми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Про це передає "Інтерфакс-Україна".

"Зустріч з президентом Володимиром Зеленським відбулася. Дуже конструктивна і позитивна. Всі наші пропозиції були президентом враховані. Президент вже має бачення вирішення нашого питання і готує програму щодо забезпечення житлом та шляхів його фінансування. Президент взяв паузу в один місяць, по  його закінченню Зеленський пообіцяв, що представить нам цю програму", — позначив Серпокрилов.

За його словами, учасники зустрічі також домовилися про політичне рішення працювати далі з Міністерством фінансів і Міністерством соціальної політики, щоб за результатами виконання державного бюджету на 2019 перерозподілити кошти на фінансування постанови уряду №280 від 18 квітня 2018 року.

"Президент пообіцяв дати сигнал відповідним міністерствам", — написав громадський активіст.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі", що звільненим з російського полону українських моряків придбали квартири в Києві за розпорядженням гаранта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!