Головна Новини Політика президент Том Круз для Зеленського важливіше за Верховний суд,- глава ВСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Том Круз для Зеленського важливіше за Верховний суд,- глава ВСУ

Голова Верховного суду незадоволена змінами до закону

4 жовтня 2019, 15:11 comments2545
Поділіться публікацією:
Том Круз для Зеленського важливіше за Верховний суд,- глава ВСУ

Голова Верховного суду Валентина Данішевська заявила, що не може провести зустріч з президентом Володимиром Зеленським, передає ВВС.

"Двічі я пропонувала президенту зустрітись і поговорити. Один раз публічно і другий раз письмово. Але часу в нього поки що для голови Верховного суду не знайшлося. Хоч я бачила, що нещодавно він мав зустріч з Томом Крузом", — сказала суддя.

При цьому голова ВСУ зазначила, що двічі бачилася з президентом. Обидва рази це було на заходах щодо відкриття Антикорупційного суду.

"Я з ним бачилася на офіційних заходах щодо відкриття антикорупційного суду. Ми приємно поспілкувалися. Також в мене була зустріч з приводу приміщення для антикорупційного суду. Я не думаю, що він встиг оцінити, — тим більше, ні з ким не спілкуючись, — те, що відбувається в судовій системі чи у Верховному суді", — додала суддя.

Данішевська зазначила, що відвідувала засідання профільного комітету Верховної Ради щоб дізнатися, навіщо депутати хочуть зменшити кількість суддів Верховного суду в два рази.

"Я намагалася почути від автора законопроєкту, чому він, а тепер вже й народні депутати ухвалюють таке рішення. Чи вони знають, для чого це потрібно, які будуть наслідки? На жаль, відповіді я не отримала, хоча рішення на підтримку законопроєкту у комітеті було ухвалене", — пояснила суддя.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 30 вересня президент Володимир Зеленський зустрівся з голлівудським актором Томом Крузом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!