Головна Новини Політика президент Зеленський обіцяв не скасовувати пільги ветеранам АТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський обіцяв не скасовувати пільги ветеранам АТО

Зеленський говорив про безпеку на Донбасі

5 жовтня 2019, 23:39 comments3473
Поділіться публікацією:
Зеленський обіцяв не скасовувати пільги ветеранам АТО

Президент Володимир Зеленський запевнив, що пільги ветеранам війни на Донбасі скасовувати не будуть, повідомляє прес-служба глави держави.

Про це йшла мова на зустрічі, присвяченій питанням безпеки і оборони. На зустрічі були присутні начальник Генерального штабу Руслан Хомчак, міністр оборони Андрій Загороднюк, голова СБУ Іван Баканов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр закордонних справ Вадим Пристайко, помічник Президента Андрій Єрмак та ін.

"Президент запевнив, що жодні пільги для військових, які захищали територіальну цілісність України, не скасовуватимуть. У державному бюджеті на наступний рік має бути передбачене фінансування соціального забезпечення військовослужбовців", — сказано в повідомленні.

На зустрічі обговорювалася ситуація з безпекою в районі майбутнього розведення військ в Золотомe і Петрівському. За словами Зеленського, питання безпеки українців, особливо мешканців зони уздовж лінії розмежування, і досягнення стійкого миру на Донбасі є для нього пріоритетними.

Наступного тижня представники керівництва країни відвідають Золоте, Петрівське і Станицю Луганську, щоб переконатися в тому, що на даних територіях людям ніщо не загрожує.

Нагадаємо, раніше голова Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова ("Слуга народу") заявила про необхідність скоротити кількість людей, що мають статус учасника бойових дій, і урізати пільги ветеранам АТО/ООС, якщо вони не отримували поранень в зоні конфлікту.


Як повідомляв сайт "Коментарі", президент Володимир Зеленський обіцяв, що Верховна Рада прийме новий закон, що стосується ветеранів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!