Головна Новини Політика президент Зеленський підпише процедуру про звільнення членів Нацради
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський підпише процедуру про звільнення членів Нацради

Раніше проект був схвалений главою Верховної Ради

7 жовтня 2019, 19:25 comments1667
Поділіться публікацією:
Зеленський підпише процедуру про звільнення членів Нацради

5 жовтня президенту України Володимиру Зеленському був переданий на підпис законопроект №2036 про вдосконалення процедури звільнення і призначення членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна".

Актом передбачається забезпечити безперервність функціонування відомства: члену Нацради надається право виконувати обов'язки до призначення нового члена. Також закріплюється обов'язковість одночасного призначення членів Національної ради на всі вакантні посади.

При цьому раніше порядок передбачав двомісячне відсутність членів Нацради.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Нацрада припинила мовлення телеканалу "112 Україна". Ресурсу ставиться в провину те, що мовник без дозволу змінив програмну концепцію. У відповідь представник каналу заявив, що телеканал "112" 35 разів подавав заявку до Нацради на зміну програмної концепції, в 34 випадках їм відмовили, а на 35 заявку до сих пір не відповіли, хоча відведений законом термін на відповідь давно закінчився. Також телеканал у відведений законом термін подавав заявку на продовження ліцензії.

 "Телеканал систематично порушував умови ліцензії та отримував кілька попереджень", — сказав член Нацради Сергій Костинский.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!