Головна Новини Політика президент Зеленський підкреслив, що ключові для України питання повинні вирішуватися в "нормандському форматі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський підкреслив, що ключові для України питання повинні вирішуватися в "нормандському форматі"

Сюди президент включив питання амністії, особливого статусу Донбасу і деоккупація Криму

10 жовтня 2019, 11:55 comments1895
Поділіться публікацією:
Зеленський підкреслив, що ключові для України питання повинні вирішуватися в "нормандському форматі"

Президент України Володимир Зеленський позначив, що питання закону про амністію і особливий статус Донбасу, а також повернення до теми українського Криму необхідно обговорювати в "нормандському форматі". Про це передає інформагентство "Інтерфакс-Україна".

"Про амністію: ви знаєте, що з цього питання закон прийнятий, в тумбочці де лежить. Не знаю, чому цей закон прийняли і не передали колишньому президенту на підпис. Ніхто не відповідає на це питання, тому це питання має обговорюватися в" нормандському форматі ", тобто це буде за закон, що це за амністія", — сказав він під час спілкування з журналістами в рамках прес-марафону в четвер у Києві.

За його словами, необхідно чітко диференціювати, хто потраплятиме під амністію, або стосуватися це цивільних осіб.

"Тому всі ці питання будуть обговорюватися в" нормандському форматі "... Щодо Криму ... для мене" нормандський формат "- це ще й можливість повернення до питання Криму ... Хоча б повернення до його обговорення", — заявив глава держави .

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомив, що під час поточного Фудмаркет в Києві президент Володимир Зеленський позначив вплив голови Білого Дому Дональда Трампа на українську політику.

"Дзвінок ніяк не міг впливати на наші відносини з США... Цей дзвінок впливав на одне — я розумів, що нам треба домогтися зустрічі, я хотів йому показати нашу команду. Я хотів затягнути в Україні", — заявив гарант держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!