Головна Новини Політика президент Зеленський пообіцяв захищати Юлію Мендель
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пообіцяв захищати Юлію Мендель

На думку президента, який постраждав від Мендель журналіст сам спровокував її реакцію

10 жовтня 2019, 13:38 comments3366
Поділіться публікацією:
Зеленський пообіцяв захищати Юлію Мендель

Президент України Володимир Зеленський під час прес-марафону на Kyiv Food Market виправдав агресивні дії свого прес-секретаря Юлії Мендель стосовно журналіста "Радіо Свобода" Сергія Андрушка. Про це передає "УНІАН".

"Я бачив пана Андрушко багато разів. Він журналіст, але, мені здається, що він веде себе не зовсім коректно. По-перше, так себе людина не повинна вести себе по відношенню до жінки або до дівчини ...", — сказав глава держави.

За словами Зеленського, вона не мала права як прес-секретар президента так реагувати на дії журналіста Андрушко, але як людина вона не змогла по-іншому вчинити.

"У момент, коли він не вперше поводився некоректно, Юлія як прес-секретар не мала права так реагувати, але вже була емоційна виснаженість. Вона теж людина, він не зло, а прес-секретар", — зазначив президент.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що в зв'язку з цим скандальним інцидентом телевізійний журналіст Данило Яневський написав на прес-секретаря президента України Юлію Мендель заяву в поліцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!