Головна Новини Політика президент Зеленський дав повчання напередодні Дня захисника України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський дав повчання напередодні Дня захисника України

Президент закликав українців пам'ятати, що вони - європейський народ з демократичними цінностями

13 жовтня 2019, 20:32 comments3683
Поділіться публікацією:
Зеленський дав повчання  напередодні Дня захисника України

Голова держави Володимир Зеленський напередодні відзначення 14 жовтня Дня захисника України звернувся до громадян, які організовують мирні ходи і паради. Своє звернення президент опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Завтра кожен свідомий українець висловить безмежну повагу і вдячність нашим воїнам, добровольцям, медикам і волонтерам. Журналістам, які працюють в зоні бойових дій, і тим, хто захищає наш інформаційний простір від фейків і пропаганди. Нашим дипломатам, відстоюють інтереси України на міжнародній арені . і, звичайно, батькам і матерям, дружинам і чоловікам, дітям і онукам всіх героїв, які загинули, захищаючи нашу Батьківщину", — зазначено в повідомленні.

Так, у зв'язку з проведенням святкових масових заходів, Володимир Зеленський закликав: по-перше, співробітників правоохоронних органів не заважати демонстрантам проводити мирні акції, поважаючи конституційне право на них.

По-друге, всіх ветеранів і добровольців зрозуміти, що влада чує їх справедлива вимога не здавати ворогові ні сантиметра землі, закривавлений їхніх побратимів.

"Ви неодноразово говорили, що ветерани, як ніхто інший, хочуть миру. Але не будь-якого, а справедливого. Я знаю це і запевняю вас — тільки так і буде. І не може бути інакше. Так як 20 травня я поклявся всіма справами захищати суверенітет і незалежність України. Я вірний цій клятві і буду залишатися вірним їй завжди", — підкреслив Зеленський.

Резюмуючи сказане, гарант України висловив сподівання, що кожен учасник масових заходів буде поважати інтереси інших, не виходити за рамки громадського порядку і Конституції, а також, що "гарячі серця не затьмарять здорового глузду".

"Завтра — наш український національний свято. Давайте в цей день робити своїми ж руками подарунків для наших недругів. Вони мріють побачити в наших рядах чвари, сварки і хаос. І дуже бояться, що українці будуть єдиними і згуртованими. Тому що тоді — ми сильні . Тому що тоді — непобедіми.Поетому на заздрість всім доведемо, що ми, українці, — вільне володіння, цивілізований, а головне — мудрий народ. Пам'ятайте про це. Слава Україні!", — завершив своє послання Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що СБУ готується до різного роду провокацій на день святкування 14 жовтня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!