Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чому в Луганській області новий губернатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому в Луганській області новий губернатор

Напередодні Володимир Зеленський схвалив кандидатуру Сергія Гайдая

27 жовтня 2019, 21:56 comments2767
Поділіться публікацією:
Зеленський пояснив, чому в Луганській області новий губернатор

Екс-голова Луганської обласної державної адміністрації Віталій Комарницький був змушений залишити посаду через те, що не міг оперативно впроваджувати реформи нової влади. Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на заяву глави держави Володимира Зеленського під час своєї вчорашньої поїздки на Донбас.

"Я хочу подякувати того губернатора, який у нас тут був. Був недовго, тому що, при всій повазі, ми домовлялися, щоб нам потрібно робити певні речі, крім слів, дуже швидко. Скажімо так, він (колишній голова Луганської ОДА Комарницький, — прим. ред.) не дуже швидкий. Дуже вірю і сподіваюся, що ви будете довше. А довше — значить результативніше", — зазначив гарант.

Нагадаємо, раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв, що на місце Комарницького прийшов схвалений урядом держави Сергій Гайдай. Про нього відомо, що він родом із Сєвєродонецька Луганської області, був помічником депутата Київради та радником голови Обухівської РДА Київської області.

З 2015 року депутат Мукачівської районної ради VІІ скликання, а з вересня 2015 року до листопада 2018 — голова Мукачівської райдержадміністрації. Має економічну і управлінську освіту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!