Зеленський сьогодні проведе зустріч з очільниками САП і НАБУ

Глава держави обговорить з Холодницким і Ситником корупційну ситуацію в країні

Сьогодні, 28 жовтня, у президента України Володимира Зеленського відбудеться робоча зустріч з керівниками Національним антикорупційним бюро (НАБУ) Артемом Ситником та Спеціалізованої актикоррупционной прокуратури (САП) Назаром Холодницким. Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна".

Як повідомляється в джерелі, близькій до президента, зустріч пройде, якщо не відбудеться непередбачених обставин.

"Сьогодні у президента має бути зустріч в НАБУ. Якщо вона не відмінили", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про ексклюзивному звернення гаранта Конституції Володимира Зеленського до українців, в якому закликав повідомляти відповідні органи про випадки корупції, з якою жителі країни стикаються в повсякденному житті.

"Ми не зможемо підняти економіку, якщо ви, українці, будете нам у цьому допомагати. Без підтримки громадян ніякий уряд не зможе змінити країну на краще. Я прошу вас не мовчати, якщо раптом хтось запропонує вам хабар чи буде у вас вимагати. Не потрібно писати про це в соціальних мережах. Потрібно телефонувати на гарячу лінію НАБУ. Відразу після вашого звернення правоохоронці зроблять заходи", - зазначив президент і вказав номер гарячої лінії НАБУ – 0-800-503-200.