Головна Новини Політика президент Зеленський готовий до зустрічі з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський готовий до зустрічі з Путіним

Про те, коли може відбутися зустріч, Пристайко не уточнив

29 жовтня 2019, 12:09 comments1409
Поділіться публікацією:
Зеленський готовий до зустрічі з Путіним

Міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко розповів про те, що глава української держави готов  до зустрічі з президентом Російської Федерації Владимиром Путіним.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи готов  гарант України до зустрічі з Путіним, Пристайко відповів, що Зеленський говорив з ним по телефону три рази і готовий до зустрічі.

Також міністр зазначив, що він був свідком цих телефонних розмов і впевнений, що Зеленський чітко усвідомлює, що можна і як можна досягти.

Однак Пристайко не захотів відповідати на запитання, чи була позиція Зеленського жорсткою, зазначивши, що не всі публікують і розповідають про розмови президентів.

"Ми цього не робимо", — сказав міністр.

Нагадаємо, Володимир Зеленський і Володимир Путін вперше мали телефонну розмову 11 липня. За словами президента України, розмова тривала близько 30 хвилин.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Володимир Зеленський заявив про готовність зустрітися з Володимиром Путіним в рамках переговорів у нормандському форматі.

Зазначимо, що 29 жовтня стартував процес розведення сил і засобів у Золотому.   До зустрічі в Нормандському форматі буде проведено розведення на тих ділянках, які були раніше узгоджені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!