Головна Новини Політика президент Україна на порозі економічного прориву, — Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна на порозі економічного прориву, — Зеленський

У країні підвищився ВВП, та ми піднялися на сім позицій в престижному рейтингу

29 жовтня 2019, 14:38 comments2618
Поділіться публікацією:
Україна на порозі економічного прориву, — Зеленський

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 29 жовтня, заявив, що наша країна стоїть на порозі економічного прориву. За словами гаранта, про це свідчать всі ключові показники, повідомляє "УНН".

Так, глава держави зазначив, що у другому кварталі цього року в Україні на 4,6% піднявся валовий внутрішній продукт. Крім того, наша країна піднялася на сім позицій у рейтингу Doing Business, а міжнародні організації поліпшили свої прогнози економічного зростання в 2020-му році.

"Міжнародні агентства підвищили наш кредитний рейтинг і змінили прогноз стабільний і позитивний. Національний банк України знизив облікову ставку відразу на 1% — це важливий сигнал, який свідчить про уповільнення інфляції і сприятиме здешевленню позикових коштів", — підкреслив президент країни Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" писав, що стало відомо, як змінювалася економіка України з кожним із президентів. Падіння української економіки складається з цілого комплексу причин як об'єктивного, так і суб'єктивного характеру.

Перший президент незалежної України Леонід Кравчук розпочав свою каденцію в умовах найжорстокішої кризи в усіх галузях життя, коріння якого багато в чому росли ще з СРСР.

Україна мала більш ніж серйозний потенціал, маючи другу економіку в складі СРСР, а після його розпаду СНД. Це багато в чому і стало причиною економічної кризи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.unn.com.ua/ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!